Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Για το κουνουπίδι και μπρόκολο στο φούρνο με τυριά, σαν πίτσα, πρώτα προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς C στον αέρα.Σε ένα ταψί, βάζουμε τις φούντες από μπρόκολο και κουνουπίδι εναλλάξ. Ραντίζουμε με το ελαιόλαδο κι αλατοπιπερώνουμε. Ψήνουμε στον αέρα, στη μεσαία σχάρα...