Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βάζουμε στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια τη ζάχαρη και το βούτυρο και χτυπάμε μέχρι το βούτυρο να διαλυθεί τελείως (περίπου 2-3 λεπτά). Ρίχνουμε μέσα το αλεύρι και το κακάο και χτυπάμε μέχρι το αλεύρι μας να μοιάζει με ψίχουλα ψωμιού. Χαμηλώνουμε την ένταση του μίξερ και...