ΘΡΑΨΑΛΑ ΜΕ ΤΑΡΑΜΟΣΑΛΑΤΑ
Βιβλίο Συνταγών
Tips
Εγκυκλοπαίδεια
Αναζητήστε συνταγές
Τυχαία αναπαραγωγή
Το Tip της ημέρας
Καλύψτε το φρεσκοκομμένο αβοκάντο με λεμόνι για να μην ωριμάσει γρήγορα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Θράψαλα με ταραμοσαλάτα
Επιστροφή
Από την ιστοσελίδα
https://www.gastronomos.gr/
Συγγραφέας
Φώτης Φωτεινόγλου και Θοδωρής Κασσαβέτης
Σερβίρουμε τον συννεφένιο ταραμά με καψαλισμένα, ψητά και χυμώδη θράψαλα, για τα οποία σας προτείνουμε 3 διαφορετικούς τρόπους μαγειρέματος
Διαβάστε όλη τη συνταγή
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΥΝΤΑΓΩΝ ΜΟΥ