Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ανακατεύουμε με ένα κουτάλι σε ένα μπολτο τυρί κρέμα, τον άνηθο, το αλάτι, το πιπέρι και τον χυμό λεμονιού. Μεταφέρουμε το μείγμα σε μια σακούλα ζαχαροπλαστικήςμε ίσια μύτη κορνέ 8 χιλιοστά. Καρφώνουμε με ένα ξύλινο καλαμάκι κάθε ντοματίνι από τη πλευρά του τσαμπιού μέχρι να...