Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε ένα βαθύ μπολ βάζουμε το αλεύρι, την ζάχαρη, το baking powder, το ξύσμα λεμονιού και τον χυμό ,τα αυγά, το γάλα χλιαρό ανακατεύουμε και προσθέτουμε και το βούτυρο λιωμένο, τα χτυπάμε όλα μαζί με το μίξερ και αφήνουμε στην άκρη την ζύμη. Βουτυρώνουμε 2 φόρμες στενόμακρες και...