Οι μπανάνες είναι από τα προϊόντα που θα έπρεπε να φυλάσσονται σε θερμοκρασία δωματίου, αλλά αν αποφασίσετε να τις βάλετε στο ψυγείο, φρόντισε πρώτα να τυλίξετε με μεμβράνη τις άκρες τους για να μην περνάει η υγρασία.
Webb Σε ένα μπλέντερ βάζουμε τις ελιές, την κάπαρη, τις αγκινάρες από την κονσέρβα, το ελαιόλαδο και το σκόρδο. Τα χτυπάμε για λίγη ώρα μέχρι να γίνει μία πάστα. Μπορούμε να τα αφήσουμε πιο χοντροχτυπημένα ή λεπτοχτυπημένα ανάλογα το γούστο μας. Δοκιμάζουμε και προσθέτουμε...