Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Με αυτήν την συνταγή το παραδοσιακό τζατζίκι γίνεται πιο ανατρεπτικό και πιο πρωτότυπο αφού διατηρείται μεν η υφή και ο τρόπος παρασκευής του αλλά παίζουμε με μέρος των υλικών. Το στραγγιστό γιαούρτι και το σκορδάκι παραμένουν σταθερά αλλά το δροσερό κι αρωματικό αγγουράκι...