Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Έντονο και γλυκό παντς με γεύση ροδιού και κανέλας Βάζουμε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά και ανακατεύουμε καλά.Αφήνουμε να σιγοβράζει για περίπου 45 λεπτά και έπειτα το βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρουμε.Πριν σερβίρουμε αφαιρούμε τα ξυλάκια κανέλας και τα...