Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Οδηγίες Σε ένα μπολ ανακατεύω τα τριμμένα τυριά, το γιαούρτι, τα δύο αυγά, τον ξερό δυόσμο και το φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Χωρίζω την γέμιση σε δύο μέρη και την κρατάω στην άκρη. Τα φύλλα ολικής άλεσης είναι χοντρά σε σχέση με τα απλά φύλλα κρούστας γι’ αυτό δεν τα χρησιμοποιώ...