Για να πετύχει το κέικ πρέπει το αλεύρι να είναι κοσκινισμένο και ο φούρνος καλά προθερμασμένος. Μην να ανοίγετε πολλές φορές το φούρνο κατά τη διάρκεια του ψησίματος και ελέγχετε τη διαδικασία τοποθετώντας ένα μαχαίρι στο κέντρο της φόρμας.
Καθαρίζετε τις γαρίδες από το κεφάλι, τα πόδια και το κέλυφος, αφήνοντας μόνο τις ουρές. Με μια οδοντογλυφίδα αφαιρείτε και το εντεράκι της πλάτης.Τοποθετείτε τις γαρίδες σε ένα πιρέξ, τις πασπαλίζετε με το ξύσμα λεμονιού και το σκόρδο.Προσθέτετε 3 κουταλιές από το ελαιόλαδο και...