Ξεφλουδίστε τις ντομάτες με ευκολία! Κόψτε ένα X στην κορυφή και στη συνέχεια σιγοβράστε σε ένα δοχείο ζεστού νερού για 15 έως 30 δευτερόλεπτα. Ψύξτε και το δέρμα θα ξεφλουδιστεί αμέσως.
Ρίχνετε το αλεύρι σε μεγάλη λεκάνη και κάνετε στη μέση μια «γούρνα». Προσθέτετε εκεί τη διαλυμένη μαγιά, το βούτυρο, τα αβγά και το γάλα. Ανακατεύετε με το χέρι και αρχίζετε να ζυμώνετε προσθέτοντας όσο χλιαρό νερό χρειάζεται για να γίνει μια μαλακή και ελαστική ζύμη. Σκεπάζετε...