Κροκέτες μπακαλιάρου με μπαγιάτικο ψωμί

Κροκέτες μπακαλιάρου με μπαγιάτικο ψωμί

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ελένη Ψυχούλη
Αφαιρείτε την πέτσα του μπακαλιάρου και σε ένα μπολ, τον τρίβετε όσο πιο ψιλό αντέχετε.Προσθέτετε το ψωμί στυμμένο και όλα τα υπόλοιπα υλικά. Ζυμώνετε καλά μέχρι να πάρετε ένα ομοιόμορφο μίγμα και το αφήνετε μισή ώρα σκεπασμένο στο ψυγείο.Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο, πλάθετε...