Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180° C. Βάζετε τις πατατούλες σε ένα κατσαρολάκι με νερό και αλάτι, αφήνετε να κοχλάσουν και ύστερα τις βράζετε για 5 περίπου λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν και να μη βρίσκετε αντίσταση όταν τις τρυπάτε με πιρούνι, αλλά να μην ψηθούν εντελώς. Τις...