Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα καθαρό, γυάλινο βάζο και τα ανακατεύουμε καλά. Τοποθετούμε το βάζο σε ένα σκοτεινό μέρος και το αφήνουμε εκεί για 3 εβδομάδες, ανακατεύοντας καλά 2-3 φορές την εβδομάδα. Σουρώνουμε το μείγμα μας χρησιμοποιώντας ένα τουλπάνι και το μοιράζουμε σε μικρά...