Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Αυτή η συνταγή έρχεται από την Ισπανία και ουσιαστικά είναι μικρά κρεατοπιτάκια που ονομάζονται Empanadas! Είναι ιδανική για πάρτυ και να τα προσφέρετε σαν ορεκτικό ή σαν finger food! Για τη ζύμη Βάζουμε το αλεύρι και το αλάτι στο πολυμίξερ με το φτερό και τα φέρνουμε μια βόλτα...