Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C στον αέρα. Σε ένα μπολ, ρίχνουμε το τυρί κρέμα, τη σοκολάτα, την κρέμα γάλακτος και τους κρόκους αυγών. Ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός μέχρι να γίνει ένα ενιαίο μείγμα. Ανακατεύουμε το ασπράδι αυγών με μία πρέζα αλάτι σε ένα άλλο μπολ...