Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C.Στρώνουμε μια γάστρα ή ένα βαθύ ταψάκι με διπλή λαδόκολλα σταυρωτά, έτσι ώστε να προεξέχουν πολύ οι άκρες του χαρτιού.Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά με τα χέρια μας, ώστε να ανακατευτούν καλά και ομοιόμορφα οι γεύσεις....