Οι μπανάνες είναι από τα προϊόντα που θα έπρεπε να φυλάσσονται σε θερμοκρασία δωματίου, αλλά αν αποφασίσετε να τις βάλετε στο ψυγείο, φρόντισε πρώτα να τυλίξετε με μεμβράνη τις άκρες τους για να μην περνάει η υγρασία.
Ζεσταίνουμε σε μία κατσαρόλασε μέτρια φωτιά το μέλι, το κακάο, την κανέλα και τους χουρμάδες. Ανακατεύουμε για 1-2 λεπτά μέχρι να έχουμε μία ομοιόμορφη σάλτσα. Αφαιρούμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και μεταφέρουμε τη σάλτσα σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέτουμε το φιστικοβούτυρο, την...