Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βήμα 1 Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180° C. Ζεσταίνετε μπόλικο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και τηγανίζετε τις φέτες μελιτζάνας, λίγες κάθε φορά, μέχρι να ροδίσουν κι από τις δύο πλευρές. Τις βγάζετε πάνω σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας για να στραγγίσουν και τις αφήνετε να...