Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε ένα βαθύ μπολ βάζουμε το γιαούρτι,το λάδι,το αυγό,το μπέικιν πάουντερ,το αλάτι και αλεύρι σταδιακά όσο πάρει μέχρι να έχουμε μια ζύμη ελαστική που να μην κολλάει στα χέρια. Την αφήνουμε για μισή ώρα σκεπασμένη και μετά με την βοήθεια πλάστη την ανοίγουμε σε πάχος 1 εκ....