ΠΑΓΩΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ
Βιβλίο Συνταγών
Tips
Εγκυκλοπαίδεια
Αναζητήστε συνταγές
Τυχαία αναπαραγωγή
Το Tip της ημέρας
Καλύψτε το φρεσκοκομμένο αβοκάντο με λεμόνι για να μην ωριμάσει γρήγορα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παγωτό σπιτικό
Επιστροφή
Από την ιστοσελίδα
https://cookpad.com/gr/
Συγγραφέας
Ειρήνη Μελ
Χτυπάμε τα υλικά όλα μαζί στο μίξερ και τα βάζουμε σε ένα τάπερ. Στη συνέχεια τοποθετούμε το τάπερ στην κατάψυξη μέχρι να παγώσει. Καλή απόλαυση!
Διαβάστε όλη τη συνταγή
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΥΝΤΑΓΩΝ ΜΟΥ