Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βάζουμε τα μήλα και τα κυδώνια μέσα σε ένα πυρέξ που κλείνει με καπάκι ή σε ένα ταψάκι που θα κλείσουμε με αλουμινόχαρτο. Τα πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη και ρίχνουμε το λάδι, το ξύσμα και τα μυρωδικά. Σκεπάζουμε με το καπάκι ή το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο...