Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Μαγειρεύεις το μπέικον σε προθερμασμένο φούρνο, για 5' στους 200 ° C ή στο τηγάνι.Όταν το μπέικον γίνει αρκετά τραγανό αλλά όχι στεγνό, μπορείς να φρυγανίσεις ελαφρώς το ψωμί, με την προσθήκη λίγου βουτύρου.Χτίζεις το σάντουιτς.Προσθέτεις σάλτσα της αρεσκείας σου ή τη...