Σπαγγέτι Ολικής Αλέσεως με σκόρδο λάδι και καυτερές πιπεριές

Σπαγγέτι Ολικής Αλέσεως με σκόρδο λάδι και καυτερές πιπεριές

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Admin Admin
Ψιλοκόβετε τις 3 σκελίδες σκόρδου (ή τις λιώνετε) και κρατάτε την μία ολόκληρη.Σε ένα μεγάλο τηγάνι σε χαμηλή φωτιά ζεσταίνετε το λάδι, το σκόρδο και τις πιπεριές.Βράζετε τα σπαγγέτι σε αλατισμένο νερό ανάλογα με τις οδηγίες του πακέτου. Πριν τασουρώσετε, κρατήστε 1/3 φλιτζανιού...