Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Ψιλοκόβετε τις 3 σκελίδες σκόρδου (ή τις λιώνετε) και κρατάτε την μία ολόκληρη.Σε ένα μεγάλο τηγάνι σε χαμηλή φωτιά ζεσταίνετε το λάδι, το σκόρδο και τις πιπεριές.Βράζετε τα σπαγγέτι σε αλατισμένο νερό ανάλογα με τις οδηγίες του πακέτου. Πριν τασουρώσετε, κρατήστε 1/3 φλιτζανιού...