Πανακότα με γιαούρτι και ροδόνερο γαρνιρισμένη με φράουλες

Πανακότα με γιαούρτι και ροδόνερο γαρνιρισμένη με φράουλες

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ιωάννα Σταμούλου
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνετε κι ανακατεύετε την κρέμα γάλακτος μαζί με τη ζάχαρη σε χαμηλή φωτιά, μέχρι να ομογενοποιηθούν. Ανεβάζετε τη θερμοκρασία και, λίγο πριν φτάσει στο σημείο βρασμού, αποσύρετε την κατσαρόλα από τη φωτιά. Στο μεταξύ, μουλιάζετε τα φύλλα ζελατίνας σε κρύο...