Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βάλτε στο μπολ τα υλικά για τη βάση, εκτός από το αυγό, και τρίψτε τα με τα χέρια σας, να γίνουν ψίχουλα.Προσθέστε τον κρόκο και λίγο νερό αν χρειαστεί και ζυμώστε, μέχρι η ζύμη να ξεκολλάει από τα χέρια.Αφήστε την τυλιγμένη με μεμβράνη τροφίμων στο ψυγείο για 30'.Ανοίξτε τη...