Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Ετοιµάζετε την κρέµα σαντιγί: Παγώνετε ένα µπολ βάζοντάς το στην κατάψυξη για 10 λεπτά πριν αρχίσετε το χτύπηµα της κρέµας. Τη χτυπάτε µέσα µέχρι να αρχίσει να αφρίζει και να πήζει ελαφρά. Προσθέτετε τη ζάχαρη άχνη και τη βανίλια και συνεχίζετε το χτύπηµα µέχρι που η...