Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Πλένουμε πολύ καλά το ρύζι και το αφήνουμε σε ζεστό νερό για 2 ώρες περίπου για να ψηθεί πιο εύκολα. πλένουμε την πιπεριά και την ψιλοκόβουμε. πλένουμε τον άνηθο και το ψιλοκόβουμε. πλένουμε το λεμόνι και το στήβουμε. κόβουμε τα πλευρώτους σε μπαστούνια ή ως κυβάκια (τα...