Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Κόβουμε το κρεμμυδάκι και το πράσο και τα σωτάρουμε σε μία κατσαρόλα με ελαιόλαδο μέχρι να μαραθούν.Όταν μαραθούν, προσθέτουμε το σπανάκι και συνεχίζουμε το μαγείρεμα μέχρι να χάσει κι αυτό τον όγκο του και να μαραθεί.Στραγγίζουμε το σπανάκι σε σουρωτήρι να φύγουν τα πολλά υγρά...