Πασχαλινή πίτα με χόρτα εποχής και βραστά αβγά

Πασχαλινή πίτα με χόρτα εποχής και βραστά αβγά

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
OliveMagazine
Σε ένα μπολ ρίχνετε το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ, το αραβοσιτέλαιο, το αλάτι και το ξίδι, προσθέτετε λίγο-λίγο το νερό και ζυμώνετε μέχρι να πάρετε μια μαλακή, εύπλαστη ζύμη. Τη ζυμώνετε στον πάγκο για περίπου 6-8 λεπτά. Τη βάζετε σε ένα μπολ και την αφήνετε σκεπασμένη...