Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Για τα καβουρδισμένα καρύδια Σε ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά καβουρδίζουμε τα καρύδια για 2-3 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσουν και τα χοντροκόβουμε με ένα μαχαίρι ή τα βάζουμε στο multi.Για το ψωμί μήλου Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C στον αέρα. Παίρνουμε μια...