Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ξεφλουδίζουμε τα μπαρμπουνοφάσουλα , βγάζουμε τον καρπό, τα πλένουμε καλά και στραγγίζουμε.Στην κατσαρόλα ζεσταίνουμε ελαφρά το λάδι , ρίχνουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά. Βάζουμε την ντομάτα με τη ζάχαρη και αφήνουμε να βράσουν για 2-3 λεπτά...