Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Για το ζυμάρι όλα τα υλικά μαζί ζυμώνετε να γίνει μία λεία και μαλακή ζύμη και αφήνετε να φουσκώσει το ζυμάρι. Το χωρίζετε σε 5 μπάλες το πολύ. Ανοίγετε φύλο λεπτό στρογγυλό και αλοιφετε με λιγοοοο βούτυρο,μέλι η ζάχαρη,λίγοοο κανέλα,ταχίνι να πάει παντούεκτός την πάνωάκρη...