Γιουβαρελάκια σε κρεμώδη σάλτσα αυγολέμονο

Γιουβαρελάκια σε κρεμώδη σάλτσα αυγολέμονο

Από την ιστοσελίδα
https://xrysoskoufaki.gr/
Συγγραφέας
Χρυσό Σκουφάκι
: Για κεφτεδάκια:500 γραμμάρια κιμά μοσχαρίσιο1/3 φλιτζάνι ρύζι καρολινα1 μέτριο ψιλοκομμένο κρεμμύδι2 ασπράδια αυγών1/2 φλιτζάνι μείγμα ψιλοκομμένου μαϊντανού και άνηθου.Αλάτι και πιπέρι για γεύση Για τη σούπα:1/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο1 κουταλιά βούτυρο1 μικρό ψιλοκομμένο καφέ...