Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βάζετε νερό να βράσει σε δύο μικρές ή μέτριες κατσαρόλες και ρίχνετε το πλιγούρι στη μία και τα μαυρομάτικα στην άλλη. Βράζετε και τα δύο υλικά σε μέτρια φωτιά. Τα φασόλια, ανάλογα με το πόσο βραστερά είναι, θα ετοιμαστούν σε 25-30 λεπτά. Λίγα λεπτά πριν το τέλος του...