Πλευρώτους μανιτάρια με σάλτσα λεμονιού και μακαρόνια

Πλευρώτους μανιτάρια με σάλτσα λεμονιού και μακαρόνια

Από την ιστοσελίδα
https://cookpad.com/gr/
Συγγραφέας
Spiretos
Αφού τσιγαρισουμε το σκόρδο προσθέτουμε ένα κύβο κνορ.Έπειτα προσθέτουμε τα πλευρώτους και αφού τα σοτάρουμε και βγάλουν τα υγρά τους τα αφήνουμε να βράσουν για μισή ώρα περίπου σε χαλαρή φωτιά. Προσθέτουμε αλάτι πιπέρι και τα σβήνουμε με ένα μεγάλο λεμόνι η ενάμιση μικρό.Αφού...