Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Πλένουμε τις ντομάτες,τις κόβουμε,τις περνάμε από το μούλτι ή από τον τρίφτη και τις βάζουμε σε μια μεγάλη κατσαρόλα.Πλένουμε τις ντομάτες,τις κόβουμε,τις περνάμε από το μούλτι ή από τον τρίφτη και τις βάζουμε σε μια μεγάλη κατσαρόλα.Πολτοποιούμε τα κρεμμύδια και τα προσθέτουμε...