Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Διαλύετε το σαλέπι σε μισό φλιτζάνι κρύο γάλα και ρίχνετε το υπόλοιπο γάλα σε κατσαρολάκι. Το βάζετε πάνω σε μέτρια φωτιά, προσθέτετε το γάλα με το σαλέπι, τη ζάχαρη και την κρέμα γάλακτος και ανακατεύετε καλά.Αφήνετε την κρέμα να βράσει για περίπου 20 λεπτά, ανακατεύοντας...