Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180ο C. Βουτυρώνετε και αλευρώνετε 1 μακρόστενη φόρμα για κέικ.Σε μπολ αδειάζετε το περιεχόμενο του πακέτου Μίγμα για Κέικ Βανίλια ΟΜΙΚΡΟΝ, προσθέτετε τα αβγά, το ηλιέλαιο, το νερό και το ξύσμα πορτοκαλιού και ανακατεύετε καλά με σύρμα...