Πίτα με ροδάκινο καβουρδισμένα αμύγδαλα και δυόσμο

Πίτα με ροδάκινο καβουρδισμένα αμύγδαλα και δυόσμο

Από την ιστοσελίδα
https://www.alexandrospapandreou.gr/gr/
Συγγραφέας
Αλέξανδρος Παρανδρέου
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τα ροδάκινα στην μέση και μετά σε φέτες.Τοποθετείτε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε 2 κουταλιά βούτυρο Σοτάρετε τα ροδάκινα για 3-4 λεπτά μέχρι να ξεκινήσουν να μαλακώνουν και...