Οι μπανάνες είναι από τα προϊόντα που θα έπρεπε να φυλάσσονται σε θερμοκρασία δωματίου, αλλά αν αποφασίσετε να τις βάλετε στο ψυγείο, φρόντισε πρώτα να τυλίξετε με μεμβράνη τις άκρες τους για να μην περνάει η υγρασία.
Για περισσότερη γεύση, πασπαλίστε με λίγη παρμεζάνα πριν σερβίρετε Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και προσθέτετε τις πατάτες. Δεν τις τηγανίζετε, τις σοτάρετε μέχρι να πιάσουν γύρω- γύρω μια μικρή κρούστα.Όταν όλες οι πατάτες έχουν γυαλίσει καλά τις πασπαλίζετε...