Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βήμα 1 Σε ένα μπολ βάζετε το λάδι και το φυτικό βούτυρο και προσθέτετε τη ζάχαρη ανακατεύοντας μ’ ένα σύρμα.Βήμα 2 Ακολούθως προσθέτετε όλα τα υγρά υλικά. Ανακατεύετε ελαφρά.Βήμα 3 Τέλος, προσθέτετε όλα τα στερεά υλικά και αφήνετε τη ζύμη να ξεκουραστεί για 15 λεπτά.Βήμα 4...