Στικ κοτόπουλου παναρισμένα και γλυκιά σάλτσα ροδιού

Στικ κοτόπουλου παναρισμένα και γλυκιά σάλτσα ροδιού

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ανδρέας Λαγός
Για το κοτόπουλο: Πασπαλίζετε το κοτόπουλο με αλάτι, πιπέρι, το βουτάτε στο γάλα ανακατεμένο με το αβγό και στη συνέχεια το πανάρετε με τα chips καλαμποκιού. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς, για 20-25 λεπτά περίπου, μέχρι να ψηθούν εσωτερικά και να πάρουν χρώμα...