Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Καθαρίζουμε και κόβουμε το καρπούζι σε φέτες. Κόβουμε 12 οβάλ κομμάτια 10x1,5 εκ. Σε ένα σχαροτήγανοσε μέτρια προς δυνατή φωτιά ρίχνουμε το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Τοποθετούμε τις φέτες από το καρπούζι, και ψήνουμε για 2-3 λεπτά από κάθε μεριά μέχρι να πάρουν χρώμα....