Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Όλα στο μπλέντερ 10 - 15 χτυπήματα (όχι συνέχεια) να μην είναι χοντροκομμένο το ρεβίθι, βάζω το μείγμα για 2 ώρες στο ψυγείο και τα τηγανίζω σε μπόλικο λάδι σε υψηλή θερμοκρασία (190ο C) για 5 λεπτά.Σος: όλα στο μούλτι ένα καλό χτύπημα και έτοιμη Σάντουιτς: Κυπριακή πίτα,...