Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύετε όλα τα υλικά της μαρινάδας. Με χαρτί κουζίνας ή χαρτοπετσέτα στεγνώνετε πολύ καλά την επιφάνεια του λίπους της πανσέτας. Βάζετε την πανσέτα με το λίπος προς τα πάνω σε ταψί και περιχύνετε περιφερειακά τη μαρινάδα, έτσι ώστε να μην «βραχεί» καθόλου η...