Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Βάζουμε τον κιμά σε κατσαρόλα και ανακατεύουμε μέχρι να αλλάξει χρώμα και προσθέτουμε το λάδι.Τσιγαρίζουμε τον κιμά και προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο.Ανακατεύουμε μέχρι να δούμε ότι μαράθηκε το κρεμμύδι μας.Προσθέτουμε το ρύζι μας και ανακατεύουμε καλά για ένα με δυο...