Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 180 βαθμούς.Μαδάμε το κανταΐφι να μην είναι ενωμένο και στρώνουμε το μισό σε τάψι 33εκ σκορπάμε τα καρύδια και πάνω το υπόλοιπο.Ραντίζουμε το κανταΐφι με το βούτυροκαι το βάζουμε σε στον φούρνο μέχρι να ροδίσει.Εντωμεταξύ βάζουμε όλα τα υλικά...