Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βάζετε στη φωτιά ένα ευρύχωρο και βαθύ τηγάνι να ζεσταθεί. Όταν κάψει καλά ρίχνετε το ελαιόλαδο, το σκόρδο, τον μισό μαϊντανό, την ντομάτα, την καυτερή πιπεριά και τα σοτάρετε σε δυνατή φωτιά.Προσθέτετε τα καλαμαράκια, αλάτι και πιπέρι, και αφήνετε να σοταριστούν λίγο κι αυτά....