Για να πετύχει το κέικ πρέπει το αλεύρι να είναι κοσκινισμένο και ο φούρνος καλά προθερμασμένος. Μην να ανοίγετε πολλές φορές το φούρνο κατά τη διάρκεια του ψησίματος και ελέγχετε τη διαδικασία τοποθετώντας ένα μαχαίρι στο κέντρο της φόρμας.
Δοκιμάστε τα με φρέσκια σαλάτα Ρίχνουμε στην κατσαρόλα το ελαιόλαδο και αφού ζεσταθεί σοτάρουμε το κρεμμύδι να γυαλίσει.Στραγγίζουμε τις πιπεριές. Δύο από αυτές τις κόβουμε σε κομμάτια και τις υπόλοιπες τις περνάμε από το μούλτι.Προσθέτουμε κομμένες και αλεσμένες πιπεριές στην...